Ofte stilte spørsmål

customer survey

Jeg har opprettet en brukerkonto, men kommer ikke inn. Hva gjør jeg?

Når du oppretter en konto så vil vi sende en aktiveringslenke til e-postadressen du oppga. Nå du klikker på denne så vil du få aktivert brukeren din. Dersom du ikke har fått denne, sjekk om den har havnet under spam-mappen din. Du kan også sende ny aktiveringsepost under min side

Hvorfor må jeg opprette bruker for å signere en underskriftskampanje?

For å forhindre misbruk (f. eks at andre bruker ditt navn for å signere en underskriftskampanje) og sikre at det er ekte personer og ikke roboter som signerer en underskriftskampanje, derfor må vi ha litt informasjon fra deg. En annen grunn til at du må opprette brukerkonto er at du skal kunne redigere dine opplysninger i ettertid, se hvilken personopplysninger vi har om deg og laste dem ned i et elektronisk format. Dette er krav i den nye personvernforordningen. Derfor må du opprette en konto hos oss. Vi vil aldri publisere ditt fulle navn eller e-post og heller ikke overlevere dette til 3. part. Dine personopplysinger skal ligge trygt hos oss.

Når du har opprettet konto kan du signere andre underskriftskampanjer og opprette nye underskriftskampanjer uten å legge inn opplysningene dine på nytt.

Hva koster tjenesten deres noe?

Det er gratis å ha en oppføring på forbrukermakt.no. Det gjelder alle oppføringer vi tilbyr (produkt, bedrift, telefon og underskriftskampanjer). Vi tilbyr en del annonseprodukter og tilleggstjenester som du må betale for.

Er dere en katalogtjeneste?

Nei. Forbrukermakt er en tjeneste som lar forbrukere skrive positive og negativer omtaler. Oppføringer på forbrukermakt.no vil alltid være gratis.

Vi misliker en omtale som er lagt inn. Kan dere fjerne den?

Under normale omstendigheter så vil vi aldri fjerne en negativ omtale så lenge denne følger vilkårene våre for å legge inn en brukeromtale. Vi anbefaler at dere svarer på både positive og negative omtaler. Man vil aldri kunne unngå negative omtaler, så det er viktig å håndtere en slik omtale på god måte. Opptre saklig og prøv å løse konflikten med kunden.

Må jeg opprette bruker for å skrive en omtale?

Nei. Du kan skrive en omtale som en anonym bruker, men vi anbefaler at du oppretter deg en bruker. For å starte en ny underskriftskampanje må du opprette deg en bruker.

Kan widget-ene tilpasses med egne farger og tekst?

Ja. Se eksempler her

Forbrukermakt.no

Vi er til slik at forbrukere kan ta smartere valg. Bedrifter bruker oss for å forbedre produktene og tjenestene sine.

Nettstedet drives av nettavisen og bloggplattformen altonline.no.