Personvernerklæring

customer survey

Kort forklart: Vi oppbevarer dine personopplysninger trygt og vil aldri be om opplysninger vi ikke behøver. Vi vil aldri selge dine opplysninger eller bruke de til målrettet reklame.

Her er vår personvernerklæring:

Denne personvernerklæringen gjelder nettsidene forbrukermakt.no og beskriver hvordan vi behandler personopplysninger.

Personopplysninger som behandles forbrukermakt.no

For å bruke enkelte deler av tjenestene våre må du registere deg med navn og e-postadresse. Du kan også dele andre personopplysninger med oss, men dette er frivillig.

Vi benytter også automatiske måleverktøy som Google Analytics og trafikklogger for å kunne forbedre tjenestene våre. Ved bruk av trafikklogger kan vi f. eks finne svakheter på navigasjonsstrukturen, rette og finne feil som oppstår ved gitte situasjoner og finne kapasitetsbegrensinger. Trafikkloggene benyttes også for å detektere mulige sikkerhetsinnbrudd på løsningene våre.

Formålet med innsamling av personopplysninger

1) Vi benytter personopplysningene dine (navn/e-post) for å unngå misbruk av diskusjonsforumet og omtaletjenestene våre

2) Dokumentere transaksjoner på kjøp av tjenester og produkter fra altonline.no

3) Opplysningene brukes for å lage personaliserte tjenester og brukeropplevelse

Forbrukermakt.no samler ikke inn annen informasjon enn din IP-adresse med mindre du oppretter en bruker hos oss. Formålet med innsamling av IP-adresser er for å detektere mulig innbrudd i våre løsninger, samt å lage anonyme statistikker på hvordan nettstedet vårt brukes.

Glem meg og retting av informasjon

Du kan når som helst be oss slette personopplysningene dine. Bruk vårt kontaktskjema og be om å bli slettet. Du kan også be om å få endret feilaktig informasjon om deg ved å benytte kontaktskjemaet vårt.

Vi gjør oppmerksom på at ved visse tilfeller må oppbevare enkelte personopplysninger lengre for å kunne etterleve bokføringsloven, arkivloven eller andre regelverk. Oppbevaringen vil da skje iht. de ulike regelverkene.

Lagring av informasjon

Personopplysningene dine ligger lagret i databaser på kjente datasentraler innenfor EU. Vi vil aldri flytte personopplysninger utenfor land som ikke er underlagt EUs personvernforordning.

Deling av informasjon

Vi deler ikke din informasjon med andre og personopplysningene vil ikke brukes til andre formål enn det som er beskrevet her.

Vi benytter underleverandører som leverer IT-tjenester til oss. Våre underleverandører har fysisk tilgang til databaser og servere. Disse kan få tilgang til personopplysninger ved feilsøking og optimalisering av systemene.

Sikkerhet

Alle passord blir kryptert og alle tjenestene våre bruker HTTPS (SSL) når du kommuniserer til nettsidene. Vi oppdaterer våre løsninger kontinuerlig.

Forbrukermakt.no

Vi er til slik at forbrukere kan ta smartere valg. Bedrifter bruker oss for å forbedre produktene og tjenestene sine.

Nettstedet drives av nettavisen og bloggplattformen altonline.no.